Diyarbakır'da 15 mahalledeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı!

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde belirlenen yerleşim birimlerinde operasyon nedeniyle iki gün önce başlatılan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
Diyarbakır'da 15 mahalledeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde belirlenen yerleşim birimlerinde operasyon nedeniyle iki gün önce başlatılan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin bulunduğu , sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla operasyon başlatıldığı hatırlatıldı.

Operasyon yürütülen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, zarar görmelerini önlemek amacıyla ilgili yasa maddesi gereğince sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtilen açıklamada, "17 Ekim'de duyurulan yasaklama kararı bugün saat 05.00'ten itibaren kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü