Domuza tecavüz etti, yakalanınca 'geri istiyorum' diye ağladı!

ABD'de bir mağazanın tuvaletinde domuza tecavüz ederken yakalanan Marvin Halbert, polis nezaretine alındı.
Domuza tecavüz etti, yakalanınca 'geri istiyorum' diye ağladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Çeviri: Gözde Y. Öztürk/ Vehaber

ABD'nin Alabama eyaletindeki bir mağazada bulunan müşteriler, mağazanın arka tarafındaki tuvaletten yüksek bir ciyaklama sesi duyduklarını bildirdiler. Bir görgü tanığı 7 yaşındaki oğlunun tuvaleti kullanmaya gittiğini ve "Anne, tuvaletteki bir adam bir domuzu kendine çok yakın tutuyor" diye çığlık atarak tuvaletten çıktığını söyledi. Kafası karışan kadın, bir mağaza satıcısını uyardı ve zaten satıcılar tuvaletten gelen sesle ilgili bir çok şikayet almışlardı. Mağazada çalışan Raymond Cooper, domuzu kurtarmak için harekete geçtiğini söyledi. Cooper; "Tuvalete gittiğimde tuvalet bölmesinde ciyaklama duydum. Adama kapıyı açmasını söyledim ama açmadı. Ben de kapıyı kırdım. Çıldırmış aptal gerçekten domuza tecavüz ediyordu. Adamın yüzüne sert bir şekilde vurdum ve domuzu aldım. O kendinden geçmişti" ifadesine yer verdi.

Kısa bir süre sonra gelen polis Marvin Halbert'i nezarete aldı. Raporlara göre tecavüzcü "Domuzcuğumu geri istiyorum" diye ağladı. Daha sonra polise ''domuzla yalnız kalabilmek için başka bir yeri olmadığını'' söyleyen Halbert'i, eşinin uzun zamandır baktıkları domuza tecavüz ettiği için domuzla beraber evden attığı öğrenildi. Tecavüzcü güvenlik kameralarında mağazanın yük rampasına gizlice girerken görüldü.

Halbert 'hayvana işkence' ile suçlanıyor. Domuzu, tecavüzcünün eşi Patty'e vermek istedikleri, fakat domuzun tecavüze uğramasına sessiz kalan Patty'nin istemediği ortaya çıktı. Tecavüzcünün "SnugUm's" diye seslendiği domuz, yuvalanması için Humane Society'e verildi.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü