Emekliler tepki gösterdi: Doğalgaz yardımı başvurularına 3 aydır dönüş yapılmadı, '1 Mayıs'ta açıklayacağım' denilen açıklama da yapılmadı

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin emekli maaşlarına ilişkin 'Temmuz'da bir sürprizimiz olacak. Detaylarını 1 Mayıs'ta açıklayacağım' demişti. Bilgin herhangi bir açıklama yapmadı. Diğer yandan doğalgaz yardımı ile ilgili başvuru yapıp 3 aydır yanıt bekleyen emekliler duruma tepkili.
Emekliler tepki gösterdi: Doğalgaz yardımı başvurularına 3 aydır dönüş yapılmadı, '1 Mayıs'ta açıklayacağım' denilen açıklama da yapılmadı
2022-05-02 11:41:06   Güncelleme: 2022-05-02 12:06:29    

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emekli maaşlarıyla ilgili 'Temmuz'da bir sürprizimiz olacak' demiş ve ayrıntılarını 1 Mayıs'ta açıklayacağını duyurmuştu.

1 Mayıs geçti ancak Bilgin'den bir açıklama gelmedi.

'En düşük emekli maaşı artacak' demişti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 26 Nisan'da yaptığı açıklamada 'Temmuz ayında bir sürprizimiz olacak, en düşük emekli maaşı artacak. Detayları 1 Mayıs'ta açıklayacağım. düzenleme ile yaklaşık 13 milyar liralık bir maliyet oluşturacağız. Bunun biraz üzerinde ama devamlı olan bir düzenleme olacak. Emekli maaşı yıl boyunca yüksek olmuş olacak' demişti.

DOĞALGAZ YARDIMI

Doğalgaz yardımında ise Şubat ayında başvurduğu halde başvurusu hala değerlendirmede görünen emekliler olduğu öğrenildi.

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü