Emily Ratajkowski: Çıplaklığımdan utanmıyorum, feministim!

'Eğer size seksi bir rol biçilmişse, bundan sonra ciddi bir rol almanız daha da zorlaşıyor'
Emily Ratajkowski: Çıplaklığımdan utanmıyorum, feministim!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-12-19 20:34:11    

ABD'li oyuncu ve model Emily Ratajkowski, Evening Standart dergisine özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o röportaj: 

 

ABD'li model ve aktris Emily Ratajkowski, Londra doğumlu. Çocukken West Kensington'ta büyümüş. Anne ve babasında, mesleklerinde yükselmiş iki akademisyen: İngilizce profesörü Kathleen Balgley ve sanat öğretmeni John Ratajkowski. Emily, entelektüel bir ailede büyümüş olduğu için, okuyor, araştırıyor. Üstelik koyu da bir feminist olduğunu söylüyor: 

 

'Annem bana her zaman şunu öğütledi, vücudundan ötürü hiçbir zaman özür dileme ve bundan utanma. Sanırım her kadın, feminist sözcüğünü kullanmasa bile kadın ve erkeğin eşit koşullarda olmasını ister. Zaten feminizm de aslında tam olarak bu demek.'

 

2014 yılında 'Gone Girl'de, 2015'te de 'We Are Your Friends'de rol alan Emily Ratajkowski, görüntüsünün oyunculuk kariyerinde yükselmesini engelleyeceğini düşünüyor. 'Eğer size seksi bir rol biçilmişse, bundan sonra ciddi bir rol almanız daha da zorlaşıyor. Seni nasıl bir rolde görmüşlerse, bundan sonrasında da hep benzer şeyler öneriyorlar' diyor. 

 

Emily'ye şöhreti getiren klip, üç erkek şarkıcının tamamen giyinik, üç kadın modelin ise yarı çıplak olması nedeniyle pek çok ülkede tepki görmüştü. Emily, 'Bir kadının soyunması, onun feminist olmadığı anlamına gelmez. Çıplaklığımdan utanmıyorum ve bunun için özür dilemem gerektiğini düşünmüyorum. O klip bir sanattı, her sanatın milyonlarca farklı yorumu vardır' diyor. 

 

Ratajkowski, Kim Kardashian'ın sosyal medyada büyük ses getiren çıplak selfie'si sonrası kendisi de benzer bir selfie çekmiş ve Kardashian'a destek olmuştu. İkili, daha sonra bir araya gelerek üstsüz bir selfie daha çektirmişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü