Engin Polat ve Dilan Polat'a Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatmaktan da hapis

Dilan ve Engin Polat çifti şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi. Çift, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Engin Polat ve Dilan Polat'a Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatmaktan da hapis
2023-11-14 18:14:57   Güncelleme: 2023-11-14 18:14:57    

'Kara para aklama', 'vergi kaçırma', 'örgüt kurma' suçlamalarıyla geçen hafta tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde azmettirici olarak ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

Parlak, saldırıdan Dilan Polat ile Engin Polat'ı sorumlu tutmuştu. Sosyal meya hesabından açıklama yapan Parlak, Sana ekmek yedirmeyeceğim' diyorsun iş yerime sıkılıyor gece. Gece 01.45 sıkılıyor bir de 05.00'de sıkılıyor iş yerime. 6 el ateş ediliyor camlarım tuzla buz, 'ekmek yedirmeyeceğim' diyorsun ardından bu oluyor. İki tane kasklı genç bunu yapan, elbet bulunacak bunu buradan söylüyorum onlar bulunacak, nerenin delikanlılığı bu, kadına sıkmam kadına bile sıkamıyorsunuz boş dükkâna sıktırıyorsunuz' ifadelerini kullanmıştı.

Cumhuriyet savcısına ifade veren Polat çifti, sevk edildikleri mahkemece 'silahlı saldırıya azmettirme' suçundan tutuklandı.