Erdal Ergüler yazdı: 'Sosyalist Erkan Baş'ın çapraz bağları,' 'Komünist Barış Atay'ın aşil tendonu'

Son dönemler sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Barış Atay'ın kulaklığı, Erkan Baş'ın kazağı derken haberler epey 'Sosyalist Erkan Baş nefes aldı', 'Komünist Barış Atay yürüdü' eşiğine geldi.
Erdal Ergüler yazdı:
2023-02-01 00:44:54   Güncelleme: 2023-02-04 13:01:53    

Bilinçdışı çıldırmış, nefret saçıyor ama elde malzeme yok.

TOMMY HİLFİGER'I KAMULAŞTIRIP HALKA VERELİM, YENİ AKİT PATRONUNA KULAKLIK

Şapka, kulaklık, kazak üzerindeki sembollerden orjinal ürün tespiti yapmak, fiyat bakmak vs. hakikaten komünizmi çökertecek cinsten. Halbuki bu şaka Adnan Oktar'ın Evrim Aldatmacası ile daha önceden yapılmıştı.

'Ben haberleri okuyunca Türkiye'ye sosyalizm geldiğini, Erkan Baş diye bir adamın devlet başkanı olduğunu, vatandaşı kazak giyemezken kendisinin kazak giydiği' sonucunu çıkardım. Üstelik 'utanmadan' yemek yiyormuş.

Barış Atay'ın komşusu müzik dinleyemezken kendisi kulaklık satın almış, üstelik 'arsızca' nefes de alıyormuş.

ERKAN BAŞ'A FERRARİ, BARIŞ ATAY'A LAMBORGHİNİ

Sosyalizm ve komünizm herkesin zenginlikte eşitlendiği bir sistemi hedefler. Erkan Baş'ın 1500 TL'lik kazakla değil, herkesin milyon TL'lik kazakla gezebileceği bir sistemi hedefler. Bu nedenle bu fakir edebiyatı komünizm karşıtlığı ya da emperyalizm karşıtlığı değil ancak 'biz neyi eleştirdiğimizi bilmiyoruz'un beyanı olur. Komünizm, herkesin sarayda yaşamasıdır, fakat sen sarayda yaşayamıyorsan kimsenin yaşamamasıdır. Ciddi bir yazı yazmayı düşünüyordum, raydan çıktım. Hem zaten raylı sistem de komünist sistem.

Vehaber Menu