Erdoğan: Ağız birliği etmişçesine tüm Batılı ülkeler İsrail yönetimini aklıselime davet etmek yerine saldırılara koşulsuz destek veriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Cumhur İttifakı'nda LGBT diye bir anlayış yoktur' dedi.
Erdoğan: Ağız birliği etmişçesine tüm Batılı ülkeler İsrail yönetimini aklıselime davet etmek yerine saldırılara koşulsuz destek veriyor
2023-10-26 14:47:49   Güncelleme: 2023-10-26 14:47:49    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 8. Aile Şurası'nda konuşuyor.
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:
İnsanı doğumdan ölüme kuşatan koruyan aile çok büyük bir nimettir.
Cumhur İttifakı'nda LGBT diye bir anlayış yoktur.
Milli şuur ailede edinilir.
Evlenme yaşı sürekli yükseliyor, boşanma artıyor, çocuk sayısı düşüyor. Boşuna en az 3 çocuk demiyoruz. Çünkü bu toplumun özellikle ihtiyacı var, detayına burada giremem.
Son dönemde aileyi hedef alan en büyük tehdit küresel güç odaklarının teşvik ettiği cinsiyetsizleştirme politikalarıdır. Sapkın akımların hedefinde aile kurumu var.
Türkiye ve Türk milleti, küresel cinsiyetsizleştirme dayatmalarına kesinlikle boyun eğmeyecektir. Aile yapımızın dinamitlenmesine izin vermeyeceğiz.
Küresel vicdan Gazze için harekete geçmelidir.
Camiler kiliseler hastaneler İsrail tarafından bombalanıyor.
Hiçbir eylem bu saldırıları meşru kılmaz.
İşin acı yanı, medeni geçinen gayri medenilerin bu vahşeti sadece seyretmesidir.
40 yıldır siyasetin içindeyim ama hiçbir zaman vahşete sizin gibi seyirci kalmadık.
Ağız birliği etmişçesine tüm Batılı ülkeler İsrail yönetimini aklı selime davet etmek yerine saldırılara koşulsuz destek veriyor.
Avrupa Birliği Komisyonu dün çıkmış 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız.' diyor. Daha ne kadar insan ölmesi lazım, çocuk ölmesi lazım. Sizin hesabınız ne?
AB Komisyonunun ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmelidir? BMGK'nin harekete geçmesi için daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir?