Erdoğan, Ezanı Islıkladılar dedi, akşam saatlerinde Taksim'de tekbir sesleriyle eylem yapıldı

Polisin 17. Feminist Gece Yürüyüşü’ne izin vermemesi nedeniyle gece boyu polisleri ıslıklarla protesto eden kadınlardan bahseden Erdoğan, 'Ezana ıslaklarla sloganlarla terbiyesizlik ettiler' dedi. Akşam saatlerinde İstanbul Taksim'de Mis Sokak'ta tekbir sesleriyle eylem yapıldı.
Erdoğan, Ezanı Islıkladılar dedi, akşam saatlerinde Taksim'de tekbir sesleriyle eylem yapıldı
2019-03-11 01:15:58   Güncelleme: 2019-03-11 01:15:58    

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim’de gerçekleştirilmek istenen 17. Feminist Gece Yürüyüşü’nde kadınların ezanı ıslıkladığını söyledi.

 Erdoğan, Adana'daki mitinginde şunları söyledi:

'Ülkemizde bayrağa tahammülü olmayanlarla ezana tahammülü olmayanların ittifakıyla girdiğimiz bir seçim süreci yaşıyoruz.

'Önceki gün CHP ve HDP öncülüğünde Taksim'de güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup ezana ıslaklarla sloganlarla terbiyesizlik ettiler.

'Taksim'deki görüntü bu seçimlerin aslında ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından nasıl bir karar seçimi olacağını gösteriyor.

'Ezana sahip çıkmayan bu ülkeye de sahip çıkmaz. Bayrağa da hürmet etmez. Ezana sahip çıkmayan düşman kapımıza dayandığında onları alkışlar.

'Bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil. Bu ezan ve bayrak düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü