Erdoğan geçiyor diye kediyi ayağıyla iteledi!

Mabeyn Köşkü'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunun önüne kedi çıktı, kedinin ezilmemesi için konvoy dururken, kedi yol kenarına geldiği sırada bir trafik polisi kediyi ayağıyla iteledi. Kedi yol kenarına gelmiş olmasına rağmen polis memurunun kediy
Erdoğan geçiyor diye kediyi ayağıyla iteledi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fotoğraflar: DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nden ayrıldıktan sonra Yıldız'daki Mabeyn Köşkü'ne gitmek için hareket etti.  Konvoy Barbaros Bulvarı'ndan dönüş yaptığı sırada karşılarına kedi çıktı. Kedinin ezilmemesi için konvoy dururken kedi yolun kenarına geldiği esnada bir trafik polisi kediyi ayağıyla iteledi.

Kedi yolun kenarına gelmiş olmasına rağmen polisin kediyi neden ayağıyla itelediği merak konusu oldu.

 

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

Hayvanların yaşam alanlarının insanlar tarafından gaspedildiğini belirten hayvan hakları savunucuları duruma tepki gösterdi. Yolun kenarına gelmiş bir kediye üstelik ayağıyla iteleyen polis memurunun yaptığı hareketin bir hak ihlali olduğunu belirten aktvistler hayvanların yaşama, barınma, beslenme hakkına saygı duyulmasını istedi.

 

MEDYA KURULUŞLARI İTELEMEYİ KOMİK BULDU!

Basın kuruluşları ise trafik polisinin kediyi ayağıyla itelemesini komik bir olay olarak servis etti. Kedinin itelendiği halde gitmemesinin altının çizildiği haberlerde durumun polis memurunu gülümsettiği belirtildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü