Erdoğan: Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor ya, KAAN, KAAN

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da aday tanıtım toplantısında konuştu. CHP'yi hedef aldığı konuşmasında parti için gerilimlere atıfta bulunan Erdoğan, 'Mayıs ayınca cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları peşine de 6 tane yardımcı adayı taktıkları bir zat vardı. Seçimde umduklarını bulamayınca tüm suçu cumhurbaşkanı adayına yükleyip kendilerini temize çıkardılar. Yere göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklardı' dedi.
Erdoğan: Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor ya, KAAN, KAAN
2024-02-26 03:19:20   Güncelleme: 2024-02-26 03:19:20    

Erdoğan konuşmasına, 'Adanalıyık Allah’ın adamıyık şiarıyla hasbiliğin, harbiliğin delikanlılığın kitabını yazan adana bugün bir başka güzel' sözleriyle başladı. '31 Mart'ta Cumhur İttifakın verdiği destekle adana inşallah yeni bir destan yazacak' diyen Erdoğan, 'Rakamı aldım şuanda Adana'da meydanda 75 bin kişi var. Artık Adana'yı bu malum ellerden almaya hazır mıyız?' ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında muhalefeti hedef alan Erdoğan, 'Kendi seçmenleri başta olmak üzere milleti tıpış tıpış sandığa gidip oy verecek bir mecburiyet cenderesine sıkıştırmak isteyenlere günlerini göstereceğinize inanıyorum. Adana böyle artistliklere eyvallah eder mi? Adana kendi iradesini çantada keklik kabul edenlere yol verir mi? Parti içindeki iktidar kavgalarından başlarını kaldıramıyorlar. Birbirleriyle didişmekten fırsat bulamadıkları için başka bir konuyla ilgilenemeyecek durumdalar' diye konuştu.

Erdoğan devamında şunları kaydetti:

'Bunlar hal çadırını hastane diye benim Adanalı kardeşlerime yutturmaya çalıştılar. Bunlar bu denli yalancı. Kendilerine hayrı olmayanların memlekete hayrı dokunması mümkün mü? Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz hazırız diyoruz kararlıyız diyoruz onlar ise kapalı kapılar ardında birbirlerinin kuyusunu kazıyor, kirli ittifaklarla DEM'leniyor. Şaibeli pazarlıklarla seçim kazanma peşinde koşuyorlar.

'Mayıs ayınca cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları peşine de 6 tane yardımcı adayı taktıkları bir zat vardı. Seçimde umduklarını bulamayınca tüm suçu cumhurbaşkanı adayına yükleyip kendilerini temize çıkardılar. Yere göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklardı. 

'(Savunma sanayii) İçimizdeki müzmin muhalifler anlamasa da Türkiye'nin nasıl büyük işlere imza attığını dostlarımız ve hasımlarımız çok iyi biliyor. Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor ya, KAAN, KAAN. Türkiye’nin savunma sanayi hamleleri konuşuluyor. Öyle garip bir durumla karşı karşıyayız ki bizdeki mankurtlaştırılmış zihinler KAAN’a bakınca kalorifer peteği ya da süpürge sapı görüyor.'