Erdoğan: Narin cinayeti öne sürülerek Kürt kardeşlerimiz hedef alındı; vicdansızlıktır, ikiyüzlülüktür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi derede bir çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti ile ilgili konuşan Erdoğan, Birileri Narin Güran cinayetini kutuplaştırma için kullandı. Bu vahşet öne sürülerek Kürt kardeşlerimiz hedef alındı. Bu vicdansızlıktır, ikiyüzlülüktü dedi. LGBTİ+'ları hedef alan Erdoğan, Haya, şefkat ve merhamet gibi hasletler günlük hayattan çekiliyor. LGBT gibi sapkınlar daha önce olmadığı kadar teşvik ediliyor ifadelerini kullandı.
Erdoğan: Narin cinayeti öne sürülerek Kürt kardeşlerimiz hedef alındı; vicdansızlıktır, ikiyüzlülüktür
2024-09-15 07:36:00   Güncelleme: 2024-09-15 07:36:00    

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

Filistin'in yiğit evlatlarına ülkem ve milletim adına en derin sevgilerimi gönderiyorum. Dünyanın dört bir ucunda bu gecenin manevi ikliminde ellerini semaya açan mümin yürekleri tebrik ediyorum.

14 asır önce, ayın 14'ü gibi parlayan Peygamber Efendimizi hürmet ile yad ediyoruz. Bu güzel gecenin başta Gazze'deki mazlumlar olmak üzere dünyanın her yerinde ölümle, açlıkla ve zalimle boğuşan tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Bu seneki programların teması Peygamberimiz ve şahsiyet inşası olarak belirlendi.

Peygamberimiz Kur'an'ı vahiy etmekle kalmamış onu yaşamış, onu ete kemiğe büründürmüştür. Bizim rehberimiz de önderimiz de sadece ve sadece odur. Kur'an-ı Kerim insanlık için bir kurtuluş reçetesidir. Bu günü bir manevi diriliş fırsatı olarak görüyoruz. Bir olmanın, birlik olmanın sırrına inşallah bir kez daha ereceğiz. İnsanlar arasından çıkmış olan en güzel şahsiyet olan Peygamberimizin izinde yeniden şahsiyetleneceğiz.