Erdoğan'ın 'Bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar' sözleri tepki gördü: Bilmem kaç milyonluk ülkenin Cumhurbaşkanı, seviyeye bak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın kalabalığa seslenirken yaptığı konuşma çeşitli haber sitelerinde ve platformlarda tepkilere neden oldu.
Erdoğan'ın
2023-02-04 17:46:34   Güncelleme: 2023-02-04 20:23:38    

Erdoğan'ın daha önce kullandığı 'sürtük' kelimesine de göndermede bulunan Muharrem İnce şunları söyledi: 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına önce 'sürtük' dedi. Şimdi ise 'bunlara öyle bir çakalım ki...' diyor. Gitmene 99 gün kaldı, bunu biliyorsun. Her gün daha da seviyesizleşiyorsun, her gün daha da çirkinleşiyorsun Erdoğan!'

Ekşi Sözlük'te bazı yazarlar da '4 şubat 2023 erdoğan açıklamaları' başlığında Erdoğan'ın ifadelerine tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları şöyle;

-çocukların yatma saatinden önce yayınlanınca çocuğum şu lafları duyar okulda kullanır da rezil olurum diye sayın cb çıkınca mecburen kanal değiştiriyoruz. malum her şeyi şıp diye kapıveriyor minikler.

-ben bu cümleyi bir çocuğun yanında kuramam. ülkenin başındaki kişi herkesin duyabileceği şekilde dile getiriyor. sokakta milletin de seviyesi malum. büyüklerinden nasıl görüyorlarsa onlar da öyle davranıyor.

-bilmem kaç milyonluk ülkenin cumhurbaşkanı.. seviyeye bak.

-ülkenin tepesinde olan, neredeyse her sözü kanunlaştırılan, tarafsızlık yemini etmiş şahsın söylemleridir. ben açıkçası kendisine bu söylemleri çok yakıştırdım. recep tayyip erdoğan tam olarak böyle birisidir.

-afrika ülkelerinden beteriz, sayesinde. seviye yerlerde.

-şu lafı biz entry veya tweet olarak yazsak hakkımızda dava açılırdı.

avrupa'da fotoğrafı çiğnenince makama saygı, yapılmaması gerekir diyoruz.

şu üslupta konuşan birinin kendi bulunduğu makama saygısı var mı?

MERAL AKŞENER'DEN TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’ın '14 Mayıs'ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar' sözlerine, 'Edep yahu!' diyerek yanıt verdi.

Haberin Videosu için tıklayın