Erdoğan'la canlı yayın notlarını yazan Selvi, 'Köşenden gereğini yapacaksın' sözüne değinmedi

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, CNN Türk - Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı konuk ettikleri yayını köşesinde anlatırken, Erdoğan'ın gündem olan 'Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor' sözlerine değinmedi.
Erdoğan'la canlı yayın notlarını yazan Selvi,
2022-09-30 10:57:22   Güncelleme: 2022-09-30 10:57:22    

Selvi, yazısının 'Erdoğan'la canlı yayında içeriden notlar' başlıklı bölümünde şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan gün içerisinde Etlik Şehir Hastanesi’nin açılışını yapmış, programa ise MGK toplantısından çıkıp gelmişti. O nedenle yorgun olmasını bekliyordum. Tam tersi oldu. Erdoğan tedirgin eden değil, tam aksine güven veren samimi ve sahici bir lider. O nedenle program soru-cevapla akıp gitti. Program ilerledikçe Erdoğan daha çok açıldı. Program bittikten sonra İletişim Başkanı Fahrettin Altun yanına yaklaşınca, 'Bitti mi? Erken mi bitti?' diye sordu. Fahrettin Altun, programın bir buçuk saat sürdüğünü söyleyince, 'Ne çabuk bitti' dedi. Ucu açık bir program olsa herhalde biz gece yarısını bulurduk. Programdan önce birbirimize hissettirmiyorduk ama hafif bir stres vardı.

Ahmet Hakan ile Hande Fırat kendi programlarında moderatörlük yaptıkları için soru sorarken performanslarını merak ediyordum. Çok başarılılardı. Hürriyet’in manşetindeki 1 milyon konut arsası oradan çıktı.'

Erdoğan, Abdülkadir Selvi'nin 'Muhalefet şehir hastaneleri konusunda eleştiri yöneltiyordu, şimdi kesildi, nasıl açıklıyorsunuz?' sözleri üzerine 'Vallahi Abdülkadir Bey köşenden gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor...' demişti.