Erkeklere 'aşağılık' diyen Pucca'ya cinsiyetçi ifadesi nedeniyle 5 ay 18 gün hapis cezası

'O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film bitirdim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanmıyorum…' diye tweet attığı için hakkında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Pucca'ya hapis cezası verildi.
Erkeklere 'aşağılık' diyen Pucca'ya cinsiyetçi ifadesi nedeniyle 5 ay 18 gün hapis cezası
2021-10-22 14:19:37   Güncelleme: 2021-10-22 14:32:10    

Kamuoyunda 'Pucca' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Pınar Yıldırım, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Zaytung haberi gibi olacak ama erkeklere hakaret ettiğim için 5 ay hapis cezası aldım' dedi.
Cezaya tepki gösteren Pucca, 'Kıyaslamaktan nefret ediyorum, bu kadar kadın cinayeti varken ciddi misiniz siz ya, erkeğe hakaret mi? Dünyanın en saçma davalarında ilk ona girer yemin ederim. işin diğer kısmı, her seferinde uyarmamıza (?) rağmen dava dosyasına tweetin sonunu anlamadığımız bir şekilde ‘erkeklerden hoşlanmıyorum’ diye yazdılar. Umarım bu işin sonunda erkeklerden hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin olmak için bana bilir kişi atamazlar. Başıma ne geldiyse erkekler yüzünden geldi! Erkeklere hakaret ne böyle nasıl kırılganmışsınız meğer' ifadelerini kullandı.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü