EŞEĞE TECAVÜZ ETTİ, FOTOĞRAFINI ÇEKTİRDİ!

Bir çok Kolombiyalı erkek ilk cinsel deneyimini 11 yaşında dişi bir eşekle yaşıyor, bunu ölene dek bir ilişki olarak sürdürüyor. Bu davranış normal sayılmakla kalmıyor, bir de destekleniyor.
Eşeğe tecavüz etti, fotoğrafını çektirdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-22 19:07:26    

Kolombiya'da eşeğe tecavüz eden bir kişi fotoğrafını çektirdi. Fotoğraf yayılınca konu ile ilgili imza kampanyası başlatıldı. Eşeklerle seks yapmanın suçlusu olarak Katolik Kilisesi görülüyor; çünkü bakire kızlarla evlenmesi gereken Kolombiyalı erkekler kutsal metinleri pas geçip hayvanlarla seks yapmayı yasaklayan pasajları atlayarak evlilik öncesi ve sonrası seks yapmanın yolunu eşeklerde buldular.

Etiyopya’nın tahıl endüstrisinde eşekler 7 saat boyunca 200 kg.dan fazla yükleri taşamaya zorlanıyor. Saatlerce güneşte, susuz, dinlenmeden, gölgesiz ortamlarda çalışmak zorunda bırakılıyorlar.

Eşekler, sıpalar ve atlar her ringde 4,000-5,000 arası tuğla taşımak zorunda. Günde 14 ring yapılıyor. Yaz günü sıcaklık 50 dereceyi geçiyor

Eşekler ağıla getirildiğinde, çok fazla yük taşımaları sebebiyle koşumları etlerine giriyor, özellikle bel çevresi büyük zarar görüyor, oysa bel çevresinde yara olmaması lâzım, sağlıkları için çok önemli bu.

Turistler mutlaka çok kötü koşullarda çalışan, kırbaçlanan, çok ağır tuğla, kum, gaz şişesi vb taşıyan eşekleri görmüşlerdir. Eşeklerin korkunç yaralarla, cahil sahipleri acımadan onları kırbaçlarken ayakları aksayarak çalıştığını görmek asla şaşırtmıyor insanı.

Eşeğe tecavüz eden Kolombiyalı erkeğin çektirdiği bu fotoğraf bir imza kampanyasına dönüştü.