Eşini aldatan Tiktoker Mine Kocadağ cinayeti 6 ay sonra aydınlandı: 'Bana başkasından hamile olduğunu söyledi'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde geçen yıl ağustos ayında kaybolan evli 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ın eşi Mithat Kocadağ tarafından ihanet nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden Mithat Kocadağ ifadesinde, ' Eşinin başkasından hamile olduğunu söylemesi' üzerine tartışma çıktığını söyledi.
Eşini aldatan Tiktoker Mine Kocadağ cinayeti 6 ay sonra aydınlandı:
2023-01-31 17:02:27   Güncelleme: 2023-04-06 22:58:17    

Tiktok videoları için tıklayın

Gözler Mahallesi'nde yaşayan Mine Kocadağ, geçen yıl 18 Ağustos'ta akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Bir otelde garson olarak çalışan eşi Mithat Kocadağ (31), polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Polisin yaptığı aramaya rağmen Mine Kocadağ bulunamadı.

Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la 'Vazgeçme' programında Mithat Kocadağ, eşi Mine Kocadağ'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Kocadağ, 'Tartıştıktan sonra ittirdim yere düşerek kafasını vurdu ve öldü. 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım' sözleriyle cinayeti itiraf etti.

Kocadağ'ın eşini gömdükten sonra otelden istifa ederek ayrıldığı belirlendi. İstanbul'da polis tarafından gözaltına alınan Mithat Kocadağ'ın ifadesinde, şunları söylediği belirtildi:

'Çuvala koydum, el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm'

'Olay gecesi saat 03.00'de mutfakta tartıştıktan sonra ittirince yere düştü. Kafasını vurdu ve öldü. Saat 05.00'e kadar yaklaşık 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım. Mine'nin yüzünü havluyla sildim. Mutfaktan, banyoya götürdüm sonra yatak odasındaki bazanın altına sakladım cesedi. Sabah saatlerinde duş aldım ve işe gittim. Ceset bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Cesedi bazanın altından çıkardım çarşafa sardıktan sonra çuvala koydum, o şekilde taşıdım. Kardeşimin otomobilinin bagajına koydum. Cesedi ilk önce köye götürmek istedim ama daha sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00'da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım.'

Polis ekipleri tarafından Denizli'ye getirilecek olan Mithat Kocadağ, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kocadağ'ın ağabeyi Tayfun Koç, polise verdiği ifadesinde, kardeşini eşinin öldürmüş olabileceğini söylemiş, Mithat Kocadağ ise ifadesinde eşinin nerede olduğunu bilmediğini belirtmişti.

O dönem yapılan aramalardan sonuç alınamamıştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü