Eşinin sevgilisini çırılçıplak kovdu!

Tayland’da eşini sevgilisiyle yakalayan kadın, yaşadığı anları telefonunun kamerasıyla görüntüledi. Çektiği video internette kısa sürede viral haline geldi.
Eşinin sevgilisini çırılçıplak kovdu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Tayland’ın başkenti Bangkok'ta ismi açıklanmayan bir kadın, kocasını kendi evinde başka bir kadınla yakaladı. Öfkelenen kadın, eşinin sevgilisinii çırılçıplak vaziyette evinden kovdu ve olayın yaşandığı anları telefonunun kamerasıyla kaydetti.

EŞİNİ SUÇÜSTÜ YAKALADI!

Yerel haber kaynaklarına göre; eve erken gelen Taylandlı kadın, önce giriş kapısının dışındaki kadın ayakkabılarını fark etti. Eve girdiğinde ise eşini 24 yaşındaki sevgilisiyle kanepenin üzerinde ilişkiye girerken yakaladı.

Video görüntülerinde; aldatılan kadının, eşinin sevgilisine bağırıp çağırdığı, sonrasında ise üzerindeki mavi battaniyeyi alıp çırılçıplak vaziyette genç kadını kapı dışarı ettiği görülüyor.

İki kadının kavgası arasında kalan adam ise karısına gördüklerini yanlış yorumladığını açıklamaya çalışıyor fakat söyledikleri eşini sakinleştirmeye yetmiyor. Bir süre sonra eşinin çırılçıplak evden attığı kadına giysilerini ve çantasını getirerek eşinin yanına geri dönüyor.

Yaşadığı yasak ilişkinin görüntüleri internette viral haline gelen 24 yaşındaki kadın, görüntülerin yayılmasını engellemek için polise şikâyette bulundu. Fakat aldatılan kadın, polis memurlarına video görüntülerini internete yayanın kendisi olmadığını, videoyu sadece bir arkadaşına gönderdiğini ifade etti.

iŞTE O ANLAR

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü