Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı: 4 ölü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde, bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısını sonucu 4 öğretim görevlisinin hayatını kaybettiği, şüphelinin polis tarafından yakalandığı bildirildi.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı: 4 ölü
2018-04-05 15:03:20   Güncelleme: 2018-04-05 15:58:22    

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde, bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısını sonucu 4 öğretim görevlisi hayatını kaybetti. İHA'nın haberine göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör. Prof. Dr. Hasan Gönen, Eğitim Fakültesindeki silahlı saldırıda ölenlerin sayısının 4 olduğunu açıkladı. 

Gönen, yaptığı açıklamada, 'Volkan ismindeki bir araştırma görevlimiz, dekan beyin odasına giriyor. Dekan bey orada tesadüfen yokmuş. Fatih bey varmış, onu vurmuş. Daha sonra dekan yardımcımız ve üst katta 2 araştırma görevlimizi de vurmuş. Daha sonra elinde tabanca ile binayı terk ettikten sonra güvenlikçilerimiz takip ekmişler. Biraz ileride polis derdest etmiş. Durum bundan ibaret. Şu anda şimdilik 4 ölümüz var. Başımız sağ olsun. Osmangazi Üniversitesi camiası olarak inşallah bu tür hadiseleri bir daha yaşamayız. Başımız sağ olsun' dedi. 

AA muhabiri Emrah Yaşar Habertürk canlı yayında Eskişehir Osmangazi Üniverisetisi'nde hayatını kaybeden akademisyenlerin kimliğine dair bilgileri paylaştı.

AA muhabiri Emrah Yaşar, Habertürk canlı yayınında aktardığı bilgiye göre, hayatını kaybeden 4 akademisyenden 2'sinin kimliğinin Baki Özmutlu ve Yasin Armağan olduğunu açıkladı.

İHA: FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

İHA saldırganın 'FETÖ'den ihraç edildiğini öne sürdü.