Eskişehir'de 6 Afgan gözaltına alındı

Eskişehir'de 52 yaşındaki İran uyruklu Reza Feyza, oturduğu evde, kentte kâğıt toplayan Afganistan uyruklu 4 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Dört şüpheli ile onlara saklanmalarında yardım ettiği belirlenen aynı ülke vatandaşı iki kişi polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.
Eskişehir'de 6 Afgan gözaltına alındı
2023-03-14 18:14:16   Güncelleme: 2023-03-14 18:14:16     ©DHA

Tepebaşı ilçesine bağlı Eskibağlar Mahallesi’ndeki bir apartmanın bodrum katında kalan İran uyruklu Reza Feyza, pazar günü evinde ölü bulundu.

Yapılan incelemede Feyza’nın bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma başlatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelilerin kentte kağıt toplayan ve Reze Feyza ile para meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu belirlenen Afganistan uyruklu Muhammed İsrar K. (21), Zemar Z. (23), Rohullah K. (16) ve Mohammad Bais G. (20) olduğunu tespit etti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dört şüpheli ile onlara kaçmasında ve saklanmasında yardım ettiği belirlenen aynı ülke vatandaşı Shah Ahmed N. (21) ile Sultan Sangari M.’yi (19) yakalayarak gözaltına aldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan altı şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Vehaber Menu