Esnafı döven İrlandalının avukatı: Alkol savunması sonradan üretildi!

Aksaray esnafını tek başına döverek fenomen olan Mohammed Fadel Dobbous'ın avukatı açıklama yaptı.
Esnafı döven İrlandalının avukatı: Alkol savunması sonradan üretildi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 21:19:41    

Fotoğraf: DHA

İstanbul Aksaray’da suları devirdiği için kendisine saldıranları geri püskürten ve sosyal medyada fenomen olan  Mohammed Fadel Dobbous’un avukatı Gökhan Cindemir, 'Bunlar sonradan üretilmiş bir şey. Çünkü biliyorsunuz alkol dedikten sonra, bazı şeyler meşru hale gelebildiği için bu ülkede maalesef bunlar kullanılabiliyor' dedi.

DHA’nın konuştuğu Cindemir, müvekkili adına suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. Dobbous’un ‘Ben orada yere düştüğüm anda, kontrolümü kaybettiğim anda ölümle yüz yüze kalabilirdim’ dediğini aktaran Cindemir, 'Dolayısıyla, bunu sadece sıradan bir yaralama gibi görmemek lazım. Bunun içinde linç de var' ifadesini kullandı.
Alkol polis ifadelerinde yok

Saldırganların ifadelerinde çelişkiler olduğuna dikkat çeken Özdemir, şunları söyledi: 'Müvekkilime saldıranların polis ifadeleriyle basına verdikleri ifadeler arasında çelişkiler var. Görüntüler internete sızdıktan sonra, basına dedikleri gibi alkolü ifadelerinde hiç söylememişler. Bunlar sonradan üretilmiş bir şey.  Çünkü biliyorsunuz alkol dedikten sonra, bazı şeyler meşru hale gelebildiği için bu ülkede maalesef bunlar kullanılabiliyor.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü