Esra Erol, yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki genç kadını azarladı

Ana akım medyada canlı olarak yayınlanan bu anlar, aynı kanalın sosyal medya hesabından 'Esra Erol sinirlerine hakim olamadı!' başlığıyla paylaşıldı.
Esra Erol, yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki genç kadını azarladı
2022-01-30 14:40:39   Güncelleme: 2022-01-30 15:53:43    

ATV'de yayınlanan reality şov programının sunucusu Esra Erol, 18 yaşındaki bir kadını stüdyoda canlı yayında bağırarak, suçladı, azarladı, 'ahlak dersi' verdi.

'Esra Erol gibiler para kazansın diye, kadınlara duygusal şiddet uygulanıyor'

Pek çok kişi; Esra Erol, kanal ve programa sosyal medyadan tepki gösterdi ve programda yaşananları 'insan hakları ihlali' olarak yorumlandı. 

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ceren Sözeri, 'Umarım Elif, Esra Erol'a dava açar' dedi. Avukat Eren Keskin ise 'Bu coğrafyada en zararlı programlar bunlar. Özellikle kadınlara duygusal şiddet uygulanıyor. Esra Erol gibiler daha fazla para kazansın diye...' dedi. 

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı yorumda 'Karşılığını almanın garanti olduğu bir ahlakçılıkla 18 yaşında genç kızın üstünde tepinerek reyting devşirmek ne kolay di mi Esra Erol? 40 yaşında, evli, manipülatif bir adama değil de onun mağduru olmuş diğer kadına parmak sallamak ve onu ekran önüne yem etmek ne kahramanlık ama' ifadesine yer verdi.

Diğer yorumlar şu şekilde;

- '18 Yaşındaki bir genç kadına kimse; İster annesi, ister babası, ister bir program sunucusu olsun şiddet uygulayamaz. Kendi istememesine rağmen genç kadının görüntüleri paylaşılamaz. Hiç bir genç kadın böyle hoyratça aşağılanamaz. 'Ama'larınız sizde kalsın. Koşulsuz diyorum.' ifadesine yer verdi.

-Genç kız muhtemelen duygusal olarak istismar edilmiş, üstüne Esra Erol rating için istismar etmek istemiş. Hayır demiş, sinir krizi geçirmiş. Tepkisi çok yerinde. Sinir krizi denilen şey verilemeyen birçok tepkinin birden dökülüp saçılması aslında.