ETD Lojistik satışları yurtdışına açma imkanı sunuyor

ETD Lojistik Uzun yıllar Lojistik ve Uluslarası Tasımacılık sektor deneyimli ve donanımlı profesyonel personeller ile donatılmıs musterilerine anahtar teslim cozum ve hizmetler sunuyor. ETD Lojistik, musterilerin E-Ticaret alanında ihtiyac duydugu hizmeti tek elden en uygun kosul ve maliyetler ile gerceklestiriyor.
ETD Lojistik satışları yurtdışına açma imkanı sunuyor
2023-08-19 05:38:37   Güncelleme: 2024-01-02 14:21:48    

Musteri ile E-Ticaret firması arasında kopru olusturarak zamanında teslimat ve gerekli bilgi akısını saglayan ETD lojistiğin temel prensibi Yurtici Elektronik Ticaret Firmalarına Uluslarası Alanda pazar payı yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Hava kargo ile ön plana çıkan şirkette hız öncelik.

ETD lojistik web sitesinde şu detaylara yer veriyor;

Sizleri hemen hemen Avrupanın tamaımdaki Tüketicilere bir adim daha yaklastiriyoruz..

Avrupalıların yüzde 72’si düzenli olarak internete giriyor ve yaklaşık yarısı sanal pazarlardan alışveriş yapıyor buda yaklasik olarak Türkiyedeki alısveris oranının 80 katına denk gelmektedir.

Avrupada yapılan Alisverislerin %25 i avrupa dısındaki internet sitelerinden gerceklesiyor.

Sadece Almanyada yaklasik 2.7 milyon Turk yasamaktadır Avrupada ortalama 4.5 milyon Turk vatandasi yasamaktadır ve bu sayıya 1.5 milyon vatandaslık alıp baska ulke vatandaslıgına gecenler dahil degildir , buda sadece Turk vatandaslarına yonelik bile bir strateji olusturabilrsiniz anlamina gelmektedir.

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada internet girişimciliği hızla gelişmektedir. İnternet üzerinden sağlanan hizmet sayısı ve kalitesi son yıllarda giderek artarken, en hızlı gelişen kanallardan biri e-ticaret olmuştur. İnternetten yapılan ticaret işlemleri arasında özellikle perakende e-ticaret, hem ülkemizde hem dünyada sahip olduğu potansiyeli önemli bir büyüme ivmesine çevirmiştir. Yakalanan bu ivme paralelinde hizmet sağlayıcı, ekonomik değer yaratıcı internet girişimlerinin sayısında, teknolojideki gelişmelerin de yardımıyla hızlı bir artış görülmektedir.

Yurtdısı Satıs Avantajları Nelerdir ?

Milyonlarda Yeni Musteriye Ulasirsiniz
Satıs ve Ciro Avantajaları Elde Edersiniz
Eur fiyat Avantajları ile Satıs imkani saglarsiniz
Ülke Ekonomisine Katkı Saglarsınız

Otomasyon

Excel den sisteme gonderi ekleyebilme özelligi
Müsteri Barkodu okutularak islem yapılabilme ozelligi olusabilecek hatalari ortadan kaldirmistir.
Online Gonderi Takibi
Müsteri Web Hizmeti
Gönderi Raporlama Günlük-Haftalık-Aylık ( Tesliamti gerceklesen ve iade olusan gonderilerinizin Raporlamasi