Europol’un yıllardır aradığı seks tarikatı lideri yakalandı!

Europol’un aradığı seks tarikatı MISA’nın (Ruhsal Bütünleşme Hareketi) lideri Gregorian Bivolaru'nun, Paris’te gözaltına alındığı öğrenildi.
Europol’un yıllardır aradığı seks tarikatı lideri yakalandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Romanya’da insan kaçakçılığı ve küçük yaştakilere cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan ve firar eden Bivolaru, 6 yıl hapse mahkum edilmişti.  Gregorian Bivolaru, Paris’in Champeret banliyösünde bir kitap fuarında yakalandı.

Bivolaru, kurduğu seks tarikatı ile Avrupa ülkelerinde organize bir şekilde kadınları fuhuşa zorlamakla suçlanıyor. Europol’un yakın takibinde bulunan Bivolaru, önemli terör zanlıları ile birlikte Avrupa Birliği’nde “en tehlikeli” suçlular listesinde yer alıyor. Fransa’nın önümüzdeki günlerde Bivolaru’yu Romanya’ya iade etmesi bekleniyor.

Bivolaru, Bükreş’te yoga dersleri verirken dikkati çekti. Yoga kurslarında peş peşe seks skandallarının yaşanması üzerine dönemin devlet başkanı Nikolay Çavuşesku, Bivolaru’nun ders vermesini yasakladı. Bunun üzerine yurt dışına açılan Bivolaru gittiği ülkelerde tarikatını daha da genişletti. Yazdığı kitaplarla tarikatına çok sayıda kadını üye yapan Bivolaru, onları fuhuşa sürükledi. Yüzlerce kadını fuhuşa zorlayan Bivolaru, yıllardır aranıyordu.