Ev hapsindeki torbacı, elektronik kelepçeyle uyuşturucu satarken yakalandı

Ankara'da daha önce uyuşturucu satmaktan yakalanan ve elektronik kelepçe takılması kaydıyla ev hapsi cezası verilen torbacı, ayağındaki elektronik prangaya rağmen evinde uyuşturucu sattığı ortaya çıkınca yeniden gözaltına alındı
Ev hapsindeki torbacı, elektronik kelepçeyle uyuşturucu satarken yakalandı
2018-03-26 10:32:05   Güncelleme: 2018-03-26 10:32:05    

Ankara'da Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil ekiplerinin ilçe genelinde uyuşturucu satışı ve tüketiminin engellenmesi amacıyla yaptığı çalışmalar neticesinde U.K. isimli kişinin Kavaklıdere Mahallesi Tunus Caddesi üzerinde bulunan evinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi.


Nöbetçi savcısından alınan talimatlar gereği belirlenen eve operasyon düzenlendi. Evde şüpheli U.K. ile birlikte H.İ.K. , E. E., A. S. , S.D., Z. Ç. isimli kişiler de yakalandı.

Zanlılar üzerinde ve evde yapılan aramada; 3.05 gram toz esrar, 1.50 gram skank, 5.56 gram toz esrar, 0.80 gram toz esrar, 26.80 gram esrar, 0.30 gram taş kokain, 36.50 gram tohum, hassas terazi, çok sayıda kilitli poşet ele geçirildi.


Ev sahibi U. K. isimli zanlının kayıtlarında aynı suçtan Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçen ay  günü 850 gram esrar ile ruhsatsız silah yakalandığı, elektronik kelepçe ile kontrol edildiği ve ev hapsi aldığı Tunus Caddesi üzerinde bulunan eğlence mekanlarına uyuşturucu madde satışını evden yaptığı tespit edildi. 

İHA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü