'Fantezimi yazdım' diyen Mehmet Barlas, yeni 'fantezisini' anlattı: Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek...

'Fantezimi yazdım' diye açıklama yapan Mehmet Barlas yeni fantezisini anlattı.
2021-11-16 17:43:30   Güncelleme: 2021-11-16 17:46:33    

'Bir bakarsınız CHP kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir' çıkışıyla tartışma yaratan Barlas, tepkilerin ardından yazdıklarının 'fantezi' olduğunu söylemişti.

'Bir bakarsınız CHP kapatılmış' sözleriyle tartışma yaratan Sabah başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında 'Yazdıklarım fantezi!' diyerek, 'Mesela Kemal Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek ve orada bir çiftliğe yerleştirseler, buna karşı ceza vermeyeceğimize söz vererek Fethullah Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek... Bu şekilde her şey gerçek olur' dedi. 

Barlas, yazısında şu ifadeleri kullandı:

'Pensilvanya'daki Fethullah Gülen, CIA'nın desteğiyle sadece Türkiye'nin değil pek çok ülkenin iç güvenlik dengesini bozdu. Acaba hâlâ orduda, adliyede, poliste var mı diye arayıp duruyoruz.

Bu arada İyi Parti adıyla bir de Fetullahçı olduğu iddia edilen yapı ortaya çıkarıldı. Şimdi 1999'u yeniden gerçekleştirsek, mesela Kemal Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek ve orada bir çiftliğe yerleştirseler, buna karşı ceza vermeyeceğimize söz vererek Fetullah Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek... Bu şekilde her şey gerçek olur. Hayallerle kendimizi avutamayız. Amerika ile diyaloğumuz Kemal Kılıçdaroğlu vasıtasıyla daha içten devam eder. Fethullah Gülen de Türkiye'deki seçimlerin sonucuna saygılı olur. Çünkü Amerika'ya böyle bir söz vermiş olarak Türkiye'ye gelir.

Bu yazdıklarım fantezi. Sanki Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye verilmesi, Fetullah Gülen'in ise Amerika'ya yerleştirilmesi fantezi değildi. Ne dersiniz?'

Vehaber Menu