Faruk Bildirici'den Cüneyt Özdemir'e: 'Yeni medya' atarını geç, sen CNNTürk’te program yaptığını söylemeye utanacak noktadasın

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, gazeteci Cüneyt Özdemir'in 'işbirliği' videoları kapsamında YouTube kanalında reklam söyleşileri yapmasını ve tanıtım çekimleri konusunda izleyicilerin açık bir şekilde uyarılmamasını 'Gazetecilik ve pazarlama faaliyeti birlikte yürümez' görüşüyle eleştirmesinin ardından başlayan tartışmada Cüneyt Özdemir’e yanıt verdi.
Faruk Bildirici'den Cüneyt Özdemir'e:
2022-11-13 14:10:57   Güncelleme: 2022-11-13 14:10:57    

Bildirici, Özdemir'in 'Patronlarının yıllarca fino köpekliğini yapmış uyduruk adamlar bunu kaldıramıyorlar. Hayatları boyunca patronlarından aldıkları maaşla çalışanlar bizi de kendileri gibi sanıyorlar… Biz yeni bir medya yaratmaya soyunduk. Panikleri alıştıkları düzenin bozulması. Bozacağız!' tweetini alıntılayarak, 'Yeni medya' atarını geç, sen CNNTürk’te program yaptığını söylemeye utanacak noktadasın' yorumunu yaptı. 

'Gazetecilik görüntüsü altında kayyum güzellemesi yaptın! '

Bildirici şu paylaşımları yaptı: 

'Cüneyt Özdemir sana sordum; 'Diyarbakır kayyumunu övmek için kaç para aldın?' Cevaplayamadın, hakaret yağdırdın! Çünkü gazetecilik görüntüsü altında kayyum güzellemesi yaptın! Reklam almadın, reklam oyuncusu oldun! Çarpıtma!

'Ben Ebubekir Şahin’in 3 yerden maaş almasına muhalefet ettiğim için RTÜK’ten atıldım'

Hakaretlerinle karakterini sergiledin; o da yetmedi iftiraya başladın. Ben Ebubekir Şahin’in 3 yerden maaş almasına muhalefet ettiğim için RTÜK’ten atıldım. Ama o da TÜRKSAT’tan istifa etmek zorunda kaldı. Sen de Ebubekir Şahin ağzıyla konuştun ya, bravo!

'Yeni medya' atarını geç, sen CNNTürk’te program yaptığını söylemeye utanacak noktadasın'

'Yeni medya' atarını geç, sen CNNTürk’te program yaptığını söylemeye utanacak noktadasın. Dayamışsın sırtını Demirören’e, 'patronsuz gazetecilik' masalı anlatıyorsun. Herkesi CNNTürk’teki 5N1K programını izlemeye çağırıyorum; görsünler 'bağımsız' gazeteciliğini!

'Anlıyorum, gazetecilik adı altında ilkesiz para kazanma özgürlüğün deşifre olunca egon incindi'

Anlıyorum, gazetecilik adı altında ilkesiz para kazanma özgürlüğün deşifre olunca egon incindi. Ama izleyicilerine saygın varsa açıkla; 'Diyarbakır kayyumunu övmek için kaç para aldın?' Tarifeni duyalım..'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü