Fatih Altaylı: Çocukların cinsel bölgelerinin fotoğraflarını toplayan Cihan Kaleci adlı pedofili sapık serbest bırakıldı, çocuklara musallat olmayı sürdürüyor!

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medyada çocuk doktoru adına sahte hesap açan Cihan Kaleci adlı kişinin aileleri kandırarak çocukların genital bölgelerinin fotoğraflarını istediğini, yapılan suç duyurusunun ardından serbest kaldığını belirtti. Altaylı, Kaleci'nin çocukları istismar etmeyi sürdürdüğünü dile getirdi.
Fatih Altaylı: Çocukların cinsel bölgelerinin fotoğraflarını toplayan Cihan Kaleci adlı pedofili sapık serbest bırakıldı, çocuklara musallat olmayı sürdürüyor!
2023-09-15 20:36:28   Güncelleme: 2023-09-15 20:36:28    

Altaylı, yazısında, çocuk hastalıkları ve çocuk cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Ayşenur Celayir’in kendisi adına hesap açılması üzerinde suç duyurusunda bulunduğunu hatırlattı. 

Hesabın, 'teşhis ve tedavi maksatlı olarak annelerden çocuklarının genital bölgelerinin fotoğraf ve videolarını istediğini' belirten Altaylı, şöyle devam etti:

'Prof. Dr. Celayir’in böyle bir hesabı yoktu, böyle bir hizmeti de yoktu. Hemen savcılığa koştu ve suç duyurusunda bulundu.

Emniyet Siber Suçlar birimi devreye girdi. Bir hekimin adını kullanarak, çocukların cinsel bölgelerinin fotoğraf ve videolarını toplayan pedofil sapık yaşadığı taşra kentinde yakalandı. Pedofilin elinde çocuklarla ilgili çok miktarda içerik vardı. Sapık gözaltına alındı, mahkemeye çıkarıldı. Sonra ne oldu dersiniz! Sonrası felaket ve rezalet. Serbest bırakıldı. Şaka yapmıyorum. Serbest bırakıldı.

Şizofren olduğu ve akli melekelerinin yerinde olmadığı yolundaki savunması kabul gördü ve tahliye edildi.
...
Çocuk pornocusu sapık özgürlüğüne kavuştu. Peki şimdi ne yapıyor dersiniz! Kaldığı yerden devam ediyor. Ayşenur Celayir adına açılmış sahte hesaplardan çocuklara musallat olmayı sürdürüyor.'