Fatih Altaylı'dan Ahmet Çakar'a: Açıkça yalan söylüyorsunuz, ayıp değil mi?

Galatasaray kongre üyesi ve gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından spor yorumcusu Ahmet Çakar'a tepki gösterdi. Çakar'a seslenen Altaylı, '5 yıl önce Dursun Özbek in ilk döneminde söylediğim sözleri sanki yeni söylemişim gibi ve içine Erdem Timur u da katarak anlatıyor açıkça yalan söylüyorsunuz. Ayıp değil mi' ifadelerini kullandı.
Fatih Altaylı'dan Ahmet Çakar'a: Açıkça yalan söylüyorsunuz, ayıp değil mi?
2023-09-19 01:07:00   Güncelleme: 2023-09-19 01:07:00    

Altaylı, Ahmet Çakar'ın kendisine açılan davayı geri çekmesi için ricada bulunduğunu Dursun Özbek'le ilgili yaptığı açıklamaları çarpıttığını söyledi.

Altaylı, 'Ahmet Çakar bey sizi dava ettiğim zaman arayıp davayı geri çekmemi rica ediyorsunuz. Ben de sizi kırmıyorum ama şimdi yine 5 yıl önce Dursun Özbek in ilk döneminde söylediğim sözleri sanki yeni söylemişim gibi ve içine Erdem Timur u da katarak anlatıyor açıkça yalan söylüyorsunuz. Ayıp değil mi' diye yazdı.

Ahmet Çakar ne dedi?

Ahmet Çakar, 'Dursun Özbek ve Erden Timur, Fatih Altaylı sizin için rüşvetçi diyor. Sizin için kulübün parasını gazetecilere yediriyor diyen Fatih Altaylı’ya açıklamanız olacak mı? Gıkınız çıkmıyor' demişti.

Geçmişte uzlaşmaya gidilmişti

Altaylı, bir televizyon programının canlı yayınında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü futbol yorumcusu Çakar’a 50 bin liralık tazminat davası açmıştı. 

Mahkeme, tarafların aralarında uzlaşma sağlaması üzerine davayı düşürmüştü. Mahkeme, davalı Çakar'ın tazminat ödemesini reddederken davalı televizyon kanalının davacı Altaylı'ya 3 bin liralık manevi tazminat ödemesine karar vermişti.