Fatih Altaylı'dan 'Şampanya patlatıp kutlayanlar olacak' diyen Bozdağ'a: Unuttuğu bir grup var, sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AKP’nin Şanlıurfa’dan aday gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın tepki çeken 'Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya alnını şükür için secdeye değdirip hamdedenler olacak' açıklamasıyla ilgili, 'AK Parti kazanırsa şampanya patlatacakların sayısı daha fazla olabilir' dedi.
Fatih Altaylı'dan
2023-04-28 19:57:44   Güncelleme: 2023-04-28 19:57:44    

Altaylı, 'Ancak Bekir Bozdağ’ın unuttuğu ve bu yüzden de kalpleri kırılan bir grup daha var. Sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına. Bir dönem daha Audi’ye binmeye devam edecekleri için' diye yazdı.

Altaylı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

'Kim kazanırsa kazansın, kimileri şampanya ile kutlayacak. Kimileri de şükür duası edecek, şükür namazı kılacak. Çünkü her iki tarafta da içki içenler de var, namaz kılanlar da. Bu da gayet normal. Olması gereken de bu.

Hatta söz konusu şampanya olunca, bu iktidar dönemindeki servet transferi nedeniyle, AK Parti kazanırsa şampanya patlatacakların sayısı daha fazla olabilir. Ancak Bekir Bozdağ’ın unuttuğu ve bu yüzden de kalpleri kırılan bir grup daha var. Sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına. Bir dönem daha Audi’ye binmeye devam edecekleri için.'