Fatih Mehmet Maçoğlu: Gelir gider tablomuzu, Ovacık'ta yaptığımız gibi Kadıköy Belediyesi'ne asacağız

TKP'nin Kadıköy adayı Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy'ü halka açacarak ranta kapatacaklarını söyledi.
Fatih Mehmet Maçoğlu: Gelir gider tablomuzu, Ovacık'ta yaptığımız gibi Kadıköy Belediyesi'ne asacağız
2024-02-26 03:16:36   Güncelleme: 2024-02-26 03:16:36    

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Kadıköy Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde Kadıköy programını açıkladı. Programa Kadıköy Belediye Meclis adayları ve Bilim Danışma Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda Kadıköylü de katıldı.

Gazete Duvar'dan Osman Çaklı'nın haberine göre, Fatih Mehmet Maçoğlu burada yaptığı konuşmada belediye hizmetlerinin kamusal hak olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi:

'Geçmişte öğrendiklerimizden doğru buradayız. Eksikleri tamamlayacağız, bunun için yan yanayız. 'Ulaşım, su haktır' dedik. 'Halk belediye yönetimine katılır' dedik. Kadıköy'de de hep birlikte yapacağız. İstanbul'un göz bebeği Kadıköy'de içinde park olmayan mahalleler var. Mutlak eksikliklerimiz, hatalarımız olacak ancak birbirimize destek verip doğruyu yapacağız. Bu kent bütün ülkeye örnek olacak. Market işçisi emekçiler, kuryeler, avukatlar, emekliler gibi pek çok dostumuz var. İyi bilinmelidir ki şeffaf yönetim halkla beraber olur. Gelir gider tablomuzu, Ovacık'ta yaptığımız gibi Kadıköy Belediyesi'ne asacağız. Halkın bütçesini halk için kullanmayan bizden değildir. Biz halkın öğrencisiyiz.'