Fatih Portakal’dan Kılıçdaroğlu’nun Cambrigde Analytica iddiasına: Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek olabilir mi?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece Twitter'dan paylaştığı, 'Dark Web' iddiası, tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci Fatih Portakal da Kılıçdaroğlu'nun iddiası için, 'Yönetenlerin son zaman açıklamalarına bakıyorum korkutucu. Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek, oy kullanmamalarını sağlamak olabilir mi?' diye sordu.
Fatih Portakal’dan Kılıçdaroğlu’nun Cambrigde Analytica iddiasına: Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek olabilir mi?
2023-05-02 12:45:22   Güncelleme: 2023-05-02 12:45:22    

Kılıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u uyararak, 'Dark Web' iddiasında bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Altun’u, 'Cambridge Analytica'cılık oynamak' ile suçladı.

Portakal, bu iddialara ilişkin şu yorumu yaptı:

'Kılıçdaroğlu’nun Dark Web iddiası çok ciddi bir mesele… Hafife alınmaması gerekiyor.

Cambrigde Analytica hadisesi ise hala hafızalarda. Fahrettin Altun reddetse de olmayacak, yapılamayacak şey değil. Yönetenlerin son zaman açıklamalarına bakıyorum korkutucu. Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek, oy kullanmamalarını sağlamak olabilir mi? İnanmak istemiyorum ama kuşku da yok değil içimde. Her şey olabilir, o yüzden ilk defa oy kullanacaklar, gençler, tüm seçmenler sandığa. Böyle bir oyun düşünülüyorsa veya var ise bozmak da bizim işimiz. Haydi sandığa…'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü