FATİH TERİM: BEN TRT'NİN SORULARINA CEVAP VERMİYORUM!

'Sizden rica ediyorum ben TRT'nin sorularına yanıt vermiyorum. Sizinle ilgisi yok. Artık TRT'ye röportaj da vermiyorum. Bu gidişle bundan sonra da hiç niyetim yok.'
Fatih Terim: Ben TRT'nin sorularına cevap vermiyorum!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

'Belki 3-4'ü de bulabilirdik'

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu, umarım bize yeterli bir skor olur. Herkesin özlediği bize yakışan futbolu oynadık. Önemli olan bu turnuvalarda olmak. Başarılı olmak tabii ki isteriz, ama bazen olmuyor. Yüreğimiz ve çoşkumuzu sahaya koyduğumuzda tadına doyum olmayan bir milli takımız. 2-0'a çok konsantre olduk. Belki 3-4'ü bulabilirdik. Ama bunca şeyin altından kalkmak kolay değildi." 

'İlk iki maçta hatalı davranmışım herhalde'

"İlk 2 maçta ben hatalı davranmışım herhalde. Türk milli takımının yüreğini sahada göremediğimiz için üzülmüştük, bugün gördük." 

'Sıkıntılar bu sabah bitti'

"(Milli Takım kampında yaşanan problemler ile ilgili) Sıkıntılar bugün sabah itibariyle bitti. Maçtan önce bitti yani, orada bir sıkıntı yok."

'Emre Mor heyecanlandırdı'

"Emre Mor heyecanlandırdı. İspanya maçında kimse sormadı ama bile bile koymadım. O hengame içerisinde kaybedebilirdik onu. Onu kazanmak adına Türk Milli Takımı önemli bir iş yapmıştır. Bugünden sonra daha da güvenli çıkacaktır. Kendisi yorulduğu ve çıkmak istediği için çıkardım. Yoksa çıkarmayacaktım." 

'Borçlarımız var ve onları ödeyeceğiz'

"Eğer bir üst tura yükselirsek turnuvaya yeniden başlamış gibi olacağız. Birtakım borçlarımız var ve o borçlarımızı ödeyeceğiz. Veda edersek üzülürüm."

'TRT'nin sorularına yanıt vermiyorum'

"(TRT muhabirinin sorusu üzerine) Sizden rica ediyorum ben TRT'nin sorularına yanıt vermiyorum. Sizinle ilgisi yok. Artık TRT'ye röportaj da vermiyorum. Bu gidişle bundan sonra da hiç niyetim yok."