Filenin Sultanları, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na çeyrek finalde veda etti

Filenin Sultanları, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na çeyrek finalde veda etti. Güney Kore'ye yenilen milli sporcuların üzüntüsü kameralara yansıdı.
Filenin Sultanları, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na çeyrek finalde veda etti
2021-08-04 11:12:38   Güncelleme: 2021-08-04 11:12:38    

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde Güney Kore'ye 3-2 yenilerek elendi.

Meryem Boz ve Zehra Güneş'le iyi hücum eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız maça çok iyi başlarken ilk seti 25-17 hanesine yazdırdı.
Ancak sonraki süreç Türkiye için kabus gibiydi. İkinci seti kaybeden Sultanlar, üçüncü seti de 28-26 ile rakibine verince momentum bir anda rakibe geçti.
Buna karşın toparlanan Filenin Sultanları 2-2'yi yakalasa da final setinde rakibine mağlup olarak Tokyo 2020'ye veda etti.

Eda Erdem Dündar, maçın ardından 'Duygularımı tarif edecek hiçbir şey bulamıyorum. Çok üzgünüm. Kaçırdığımız şey çok büyük. Sahada mücadele yoktu diyemeyeceğim ama tie break'i bir türlü oynayamadık. İlk 4 gerçekten olabilirdi. Kore'yi tebrik ediyorum. Çok çok üzgünüz.' dedi.

Turnuva boyunca büyük mücadele örneği gösteren, dünya devlerine kafa tutup galibiyetler elde eden milli takımımız, karşılaşmanın bitimiyle birlikte büyük üzüntü yaşadı.

Antrenör Guidetti maçın ardından oyuncularını teselli ederken, 'Gereken şekilde iyi oynamadık. Rakibimiz bizden daha iyiydi. Bu seviyede bu hatalar kabul edilemiyor.' dedi.

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü