Fırat Tanış, İmamoğlu'nu eleştirdiğinde ona tepki gösterenler de İmamoğlu'nu eleştirdi

Fırat Tanış, ahlaksızlığı tarif ederken 'Tiyatro' benzetmesi yapması nedeniyle Ekrem İmamoğlu'na 'Muhalefeti böyleyse iktidarını siz düşünün' demişti.
Fırat Tanış, İmamoğlu'nu eleştirdiğinde ona tepki gösterenler de İmamoğlu'nu eleştirdi
2022-05-27 18:59:04   Güncelleme: 2022-05-27 22:17:58    

İmamoğlu, 'İstanbul'a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar' ifadelerini kullanmıştı

Fırat Tanış  İmamoğlu'na yönelik, 'Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün' şeklinde konuşmuştu.

SÜMEN ALTI EDELİM

Fırat Tanış, İmamoğlu'na tepki gösterince bazı isimler Tanış'ı hedef aldı, bunlardan biri Şahan Gökbakardı. Gökbakar İmamoğlu'nun açıklamasının sümen altı edilmesi gerektiği minvalinde yorumlanacak şeyler söyledi; 'Ne yeri ne de zamanı bunların' dedi.

SÜMEN ALTI EDİLİNCE OLMADI; İMAMOĞLU VIZ GELİR TIRIS GİDERLE DEVAM ETTİ

Şahan Gökbakar, Nagahen Alçı üzerinden kendisini eleştirenlere yönelik 'Vız gelir tırıs gider' ifadelerini kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için, 'Konuştukça daha da kötüye gidiyor her şey... Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü...' dedi.

FIRAT TANIŞ'A TEPKİ GÖSTERENLERDEN BİRİ DE ATİLLA TAŞTI, FAKAT ATİLLA DA TAŞTI

Atilla Taş yaptığı açıklamada 'İbb’nin şımarık çocuğu Murat Ongun Nagehan mevzusunu insanları aşağılayarak 200-300 kişi tartışıyor umrumuzda değil demiş! Ne oldum olmuşsunuz bakıyorum. Dün açtığım odaya bile 30-40 bin kişi katıldı böyle devam! Size desteklerimiz haram olsun!' ifadelerine yer verdi.

 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü