'Fıs fıs İsmail' karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı, seçimlerin 1 yıl ertelenmesini istedi: İnanın ki yıkılırız

Bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile tanınan oyuncu Süleyman Yağcı, depremlerin ardından seçimlerin 1 yıl ertelenmesi için çağrı yaparak, 'Yıkılırız, ayağa kalkamayız' dedi.
2023-02-24 14:50:51   Güncelleme: 2023-02-24 14:50:51    

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından seçimlerin tarihinin ertelenip ertelenmeyeceği tartışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kulislerde seçimlerin 14 Mayıs ya da 18 Haziran'da yapılacağı konuşuluyor.

Tartışmalar devam ederken, 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile tanınan oyuncu Süleyman Yağcı da sosyal medya hesabından paylaştığı video ile çağrı yaptı.

Videosunun paylaşılmasını isteyen Yağcı, 'Çok büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Böyle bir felaketin arkasından Mayıs 14'te bu ülke seçimi kaldıramaz. İnanın ki yıkılırız, ayağa kalkamayız. Rica ediyorum seçimleri 2024'ün Mayıs 14'üne erteleyelim. Hiçbir siyasi parti, Hazine yardımını almasın. Bütün Hazine yardımları bu 10 ilimize gönderilsin ve 10 ilimiz ayağa kalksın' ifadelerini kullandı.