Gazeteci Gulsum Khalilova savaşın gölgesindeki Kiev'den bildirdi: Zenginler ülkeden kaçıyorlar ama biz gençler, gazeteciler, işçiler buradayız

Kırım kanalı ATR TV'de çalışan Gazeteci Gulsum Khalilova'nın sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Rusya Ukrayna arasındaki krizin sokağa yansımalarını paylaştı.
Gazeteci Gulsum Khalilova savaşın gölgesindeki Kiev'den bildirdi: Zenginler ülkeden kaçıyorlar ama biz gençler, gazeteciler, işçiler buradayız
2022-02-14 18:23:03   Güncelleme: 2022-02-14 18:23:03    

Haberin Videosu için tıklayın

Khalilova, Kiev merkezinde çektiği videoda 'Zenginler ülkeden kaçıyorlar ama biz gençler, gazeteciler, işçiler buradayız. Yıllardır bu topraklardan milyarlar kazananlar en ufak zorlukta kaçıp gidiyorlar. Aslında bu dünyanın her yerinde böyle. Savaşta zenginler kaçar, fakirler ölür. Barıştaysa vatan onlarındır'  diye konuştu.

Gazeteci Gulsum Khalilova, Twitter hesabından 'Savaşın gölgesinden herkese merhabalar...' başlığıyla bir video paylaştı.

'Savaşta zenginler kaçar, fakirler ölür'

Videoda Rusya-Ukrayna arasındaki krize ilişkin açıklama yapan Khalilova, zenginlerin ülkeyi terk ettiğini belirterek şunları söyledi:

'Rusya'nın Ukrayna sınırlarına yığdığı 100 binden fazla asker ve dünyanın konuştuğu olası Ukrayna'da savaş haberlerinin gölgesinde şuan Kiev'in merkezi böyle. Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve insanlar ayakta kalmaya çalışıyor. Öte yandan Ukrayna'daki bazı oligarklar ve zenginler ülkeyi terk ediyorlar.

Kaçıyorlar ama gençler, gazeteciler, işçiler yani bizler buradayız ve burada kalmaya devam edeceğiz. Yıllardır bu ülkeden, bu topraklardan milyarlar kazananlar en ufak zorlukta kaçıp gidiyorlar. Aslında bu dünyanın her yerinde böyle. Savaşta zenginler kaçar, fakirler ölür. Barıştaysa vatan onlarındır. Kiev'den herkese sevgiler'