Gazeteci Karagül'den Ak Parti içerisinde köstebek iddiası: Birileri Erdoğan'ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi'ne ispiyonluyor

Hükûmete yakın gazeteci İbrahim Karagül, 'Birileri Erdoğan'ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi'ne ispiyonluyor' görüşünü savundu.
Gazeteci Karagül'den Ak Parti içerisinde köstebek iddiası: Birileri Erdoğan'ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi'ne ispiyonluyor
2022-07-27 15:45:22   Güncelleme: 2022-07-27 15:54:53    

Karagül Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; EYT, ÖTV, asgari ücret ve benzeri iyileştirme kararlarını CHP Genel Merkezi’ne aktaranlar  FETÖ’cü bürokratlar mı! Yoksa başkaları da mı var? Birileri; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi'ne ispiyonluyor. Kılıçdaroğlu hemen kendi projesiymiş gibi satıyor. Sonra da; 'Biz söyledik, yaptı' diyor. EYT böyle bir şeydi. ÖTV indirimi de.. Bir tezgah kurulmuş!' ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, mezun öğrencilerin KYK kredi borcuna ilişkin sadece ana paranın ödeneceği duyurmasının ardından 'Teşekkürler Kılıçdaroğlu' tweet'i Twitter'da Türkiye gündeminde ilk sıraya yükseldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çağrısının ardından faizi silen Erdoğan'a gönderme yaparak emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili 'EYT loading' paylaşımı yaptı. 

Kılıçdaroğlu daha sonra 'Araba alımını öteleyin, Bay Kemal olarak sözümdür; ikinci el araba parasına sıfır araba aldıracağım sizlere' açıklamasını yaptı.