Gaziosmanpaşa'da otomobiliyle giderken silahlı saldırıya uğrayan genç yaşamını yitirdi

Gaziosmanpaşa’da Abdullah Gültekin (26), otomobiliyle seyir halindeyken iddiaya göre arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Gültekin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Gaziosmanpaşa'da otomobiliyle giderken silahlı saldırıya uğrayan genç yaşamını yitirdi
2022-12-11 21:23:58   Güncelleme: 2022-12-11 21:45:24     ©DHA

Olay, Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Paşaçayırı Caddesi'nde kıraathane işleten Abdullah Gültekin, otomobiliyle iş yerine giderken arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunlardan ikisi Gültekin’in vücuduna isabet ederken şüpheli olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından Gültekin, otomobiliyle kaçmaya çalıştı.

Ancak vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan ve bilinci kapanan Gültekin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve başka bir araca çarparak durdu. Silah sesleri üzerine sokağa çıkan esnaf, Gültekin’in yaralandığını fark edince polisi aradı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Gültekin’i ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Gültekin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

'Abi kardeş gibilerdi'

Saldırının ardından olay yerine gelen Gültekin’in arkadaşı, 'İkisi de kardeşimiz gibiydi. Abi kardeş gibilerdi. Aralarında tartışma çıkmış sonra da silahlı kavgaya dönmüş diye duyduk. İkisi aynı arabada değildi. Vuran kişi dışarıdaymış. Ne oldu nasıl oldu tam bilmiyoruz. İkisini de tanıyorduk. Yazık oldu' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü