Gençlere 'Evlenmeyin' çağrısı yapan TikTokçu teyze: Tüm akrabalara engeli bastım

TikTok'ta 4 kadın canlı yayın açarak takipçilerinden hediye isterken, aynı zamanda da genç kadınlara ‘Evlenmeyin’ çağrısı yaptı. Sosyal medyada gündem olan videoların ardından konuşan Tiktokçu teyze, 'Tüm akrabalara engeli bastım' dedi. Teyzeler, canlı yayında kazandıkları parayı sokak hayvanlarına harcadıklarını duyurdu.
Gençlere
2023-01-29 17:21:17   Güncelleme: 2023-01-29 17:21:17    

Hürriyet yazarı Fulya Soybaş’a konuşan Asiye Baylan, '60’ımda ‘fenomen’ oldum dediniz. İyi yorumlar kadar kötüler de vardır illaki…' sözlerine şu yanıtı verdi:

Olmaz mı? Sadece yabancılar da değil köydeki tanıdıklar, akrabalar. ‘Git namazını kıl! Senin ne işin var sosyal medyada’ diyorlar. Ben unumu eledim, eleğimi de duvara astım. Bu saatten sonra onlara hesap mı vereceğim? Tüm akrabalara ‘bastım engeli’. Takip etmesinler, istemiyorum. Ben ibadetimi açık açık ilan etmek zorunda mıyım size? Allah ile benim aramda. İlk başta çok üzülüyordum kötü yorumlara, ağlıyordum. 'Yaşınız geçmiş, bir ayağınız çukurda' diyorlar... Ölüm kimin kapısını önce çalacak bilinmez. Ki biz bu işi gençlerin elinden almadık, onlar da yapsın. Bunu bile çok görüyorlar bize.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü