Girdiği markette çalışanı öldürdü

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde girdiği markette, kasiyere saldıran ve arkadaşını korumaya çalışan market çalışanını bıçaklayarak ölümüne neden olan Y.C.T. isimli şüpheli, gözaltı işleminin ardından bugün adli makamlara sevk edildi.
Girdiği markette çalışanı öldürdü
2023-09-03 16:14:26   Güncelleme: 2023-09-03 16:14:26    

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde alkollü olduğu belirtilen Y. C.T. bir zincir markete girerek bilinmeyen bir nedenle market çalışanlarından biriyle tartıştı. Şüpheli, sinirle ayrıldığı markete bir süre sonra elinde bıçakla geri döndü. Şüphelinin tartıştığı çalışana doğru gittiğini gören bazı çalışanlar ve müşteriler panikle kaçtı. Şüpheli kasadaki görevliye saldırınca iş arkadaşını korumaya çalışan diğer çalışan A.K., şüpheli tarafından karnından bıçaklandı. Aldığı darbe sonrası yere düşen A.K., ayağa kalkarak saldırgandan kaçmaya çalıştı. Bıçaklı saldırgan Y.C.T., bir süre market içinde A.K'yi kovaladıktan sonra marketten çıkarak kaçtı. Ağır yaralanan A.K. hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polisin başlattığı çalışmayla kimliği belirlenen şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli 'kasten öldürme' suçundan bugün adli makamlara sevk edildi. Bugün Büyükçekme adliyesine sevk edildi. Zanlı Y.C.T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu.