Gülşen konserindeki cinayetin sanığı hakim karşısında: 'Bıçakladığımın farkında değildim'

Adana'da geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Gülşen konserini dinlemeye gelen 15 yaşındaki Akif Ozan Özdoğan’ı bıçaklayarak öldüren ve üç kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki M.C.hakim karşısına çıktı. Sanık, 'Ozan’ı bıçakladığımın farkında değildim' dedi.
Gülşen konserindeki cinayetin sanığı hakim karşısında: 'Bıçakladığımın farkında değildim'
2022-04-10 21:48:40   Güncelleme: 2023-04-16 00:11:43     © DHA

Gülşen foto galerisi için tıklayınGülşen videoları için tıklayın

Olay, 29 Ekim 2021'de saat 21.00 sıralarında Seyhan ilçesindeki Uğur Mumcu Meydanı'nda meydana geldi. Akif Ozan Özdoğan ve 17 yaşındaki ağabeyi Orçun Özdoğan, iki arkadaşıyla birlikte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Gülşen'in konserine gitti.
Özdoğan kardeşlerin arkadaşı Mustafa G., konser alanında iki kız arkadaşını görünce yanlarına gitti. Kızlarla birlikte konsere geldiği öne sürülen Suriyeli M.C. ile Mustafa G. arasında tartışma çıkı. Tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede M.C., cebinden çıkarttığı bıçakla Mustafa G., Akif Ozan Özdoğan ve ağabeyi Orçun Özdoğan ile olayla alakası olmayan Z.Ç.'yi yaralayıp kaçtı.
Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Karnından ve koltuk altından yaralanan Akif Ozan Özdoğan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralı ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, M.C.'yi Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.