Gülşen'den Tarkan'a destek: Bence de 'geççek'

Şarkıcı Gülşen, yeni şarkısı 'Geççek' şarkısı kısa sürede gündem olan 'megastar' Tarkan'a, 'Her kelimesinin altına imza atılacak kadar haklı' sözleriyle destek verdi.
Gülşen'den Tarkan'a destek: Bence de
2022-02-18 20:07:30   Güncelleme: 2023-04-16 00:12:09    

Gülşen foto galerisi için tıklayınGülşen videoları için tıklayın

Megastar Tarkan’ın yeni şarkısı ‘Geççek’, dün akşam klibiyle birlikte yayınlandı. Tarkan, şarkıdaki sözler gerekçe gösterilerek iktidara yakın isimler tarafından hedef alınırken, şarkıcı Gülşen Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Tarkan’a destek verdi.

Gülşen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Tercüman arayan tüm hislere ilaç, her kelimesinin altına imza atılacak kadar haklı, zilleri takıp oynama vaadiyle yüreklere derin bir oh çektiren, umut veren canımız Tarkan. Seni çok seviyorum. Ve bence de geççek.'

Söz ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi ise Gülşen’in eşi  Ozan Çolakoğlu’na ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise İrfan Yıldırım yaptı.

Tarkan,'ın Geççek adlı yayınladığı son şarkısında, 'Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan...'  sözleri yer alıyor. Sosyal medyada söz konusu şarkı için, 'Tarkan milyonlara tercüman olmuş' yorumu yapıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü