Güvenlik görevlisi Acil Servis önünde bonzai satmış

Acil Servis’te uyuşturucu Adana'da polisin, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Emin O.’nun (29) özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı hastanenin acil servis önünde Bonzai sattığı ortaya çıktı.
Güvenlik görevlisi Acil Servis önünde bonzai satmış
2021-03-12 12:24:56   Güncelleme: 2021-03-12 12:24:56     Sabah

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Drone desteğiyle evlere giren ekipler, haklarında yakalama kararı bulunan 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda 10 kilo 96 gram esrar, 3 kilo 795 gram bonzai, 3 bin 280 uyuşturucu hap, 777 gram metamfetamin, 0.43 gram eroin ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Emin O.'nun, kentteki bir özel sağlık kuruluşunda güvenlik olarak çalıştığı ve hastane önünde uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlendi. Polisin, 3 aylık teknik ve fiziki takibine takılan Emin O.'nun, kendisini uyuşturucu almak için arayan kişileri, hastanenin acil bölümüne çağırdığı ve burada satış yaptığı öne sürüldü.
Ayrıca şüphelilerden Soner T.'nin, polisin takibine takılmamak için uyuşturucuyu 'horoz' olarak şifrelediği iddia edildi. Zanlının uyuşturucu için 'horoz' kodunu kullandığı öğrenildi. Kendisini arayan ve 'Horoz var mı?' diyenlere Soner T.'nin de 'Sana kaç tane lazım?' dediği ve evine davet ettiği, burada uyuşturucuları sattığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden aralarında Soner T. ile Emin O.'nun da bulunduğu 12 kişi tutuklandı.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü