BURCU'NUN ANNESİ ÇIPLAK İNTİHARI ANLATTI!

Boğaziçi Köprüsü’nden çıplak atlayarak intihar eden Burcu Namlı'nın annesi konuştu. 35 yaşındaki Namlı’nın ve annesinin Yehova Şahitleri üyesi olduğu iddia edilmişti.
Burcu'nun annesi çıplak intiharı anlattı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Habertürk Gazetesi'nden Eray Erollu'nun haberine göre Niğde Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu Burcu Namlı’nın annesi Emine Namlı, kızının tarikattan değil, hastalıktan intihar ettiğini dile getirdi.

‘SEVGİLİSİNİ KAZADA KAYBETTİ’

10 yıldır Yehova Şahidi olan 57 yaşındaki emekli yuva öğretmeni Emine Namlı, gözyaşları içinde “Burcu’yu tarikat mı öldürdü?” haberlerinin acısını ikiye katladığını ifade etti. Anne, Burcu ile ilgili şunları söyledi: “Kızım benim de mensubu olduğum tarikatta 2 yıl kaldı. Sonra isteği ile ayrıldı. 3.5 yıl önce erkek arkadaşı motosikletiyle trafik kazasında hayatını kaybedince psikolojisi buzuldu. Kıyafetlerini çıkararak intihar etmesi bipolar hastalığının etkisi. Daha önce 3 kere intihara kalkışmıştı. Son olarak 21 gün Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altında tutuldu. Doktorlar ilaç verdi. O ilaçlarını aksattı. Yehova’nın adına leke sürülmesini istemiyorum. İyi insan, bu dünyaya tekrar gelecek ve birlikte yaşayacaklar. Kızımla tekrar burada buluşacağım.”

Anne Namlı, kızının inmesine izin veren otobüsün şoföründen şikâyetçi olacağını da kaydetti.

‘DÜNYAYA GELDİĞİ GİBİ GİTMEK İSTEDİ’

Burcu Namlı’nın kuzeni Ilgız Deniz Akseloğlu, kuzeninin Yehova Şahitleri üyesi olduğunu ancak ayrıldığını belirterek, çıplak olarak köprüden atlamasıyla ilgili “Dünyaya geldiği gibi gitmek istedi” dedi.

“Annesi olan teyzem, Yehova Şahidi ve dirilişe inanıyor” ifadesini kullanan Akseloğlu, “Burcu’nun kendisi de bir dönem Yehova Şahidi’ydi, ancak bu inançtan yolunu ayırmıştı ve yaşamını yitirdiğinde hiçbir dinin mensubu değildi. Psikolojik tedavi görüyordu. Burcu’nun ölüm şekli, oldukça semboliktir. Genç bir kadın olarak saçlarını kazıtmış, giysilerini çıkarmış ve dünyaya geldiği gibi yalın bir şekilde dünyadan ayrılmayı seçmiştir” diye konuştu.