Haysev'den yaralı kedi için bağış kampanyası!

Haysev Juliet için yardım bekliyor.
Haysev'den yaralı kedi için bağış kampanyası!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Düşünün bir; anne oldunuz, daha bebekleriniz birkaç günlük. Derdiniz sadece onların yaşaması, sağlıklı olması ama bu arada, kendinizi de beslemeniz lazım yoksa yavrularınıza süt veremeyeceksiniz. Fakat bir detay var. Siz sokakta yaşıyorsunuz! Ve her seferinde yavrularınızı bırakıp, yemek aramanız, bulduğunuz bir parça yemek için savaşmanız gerekiyor!
Jüliet de o annelerden biri işte… Daha yavrularını bir hayvan sever hanımın bahçesine doğuralı birkaç gün olmuştu. Bir gün, 4 yavrusunu yine tek tek kokladı ve düştü yollara, tek derdi bir parça yemek bulup hemen onların yanına dönmekti ama aradan 1,2 derken 3 gün geçti ve Jüliet dönmedi! Yavrulara bu arada göz kulak olan hanım, HaySev’e haber verdi ve acilen sütanne arandı. Sütanne neyse ki bulundu ama hala Jüliet yoktu…
Tam ümidi kesmişken, 1 hafta sonra, annelik güdüsü ile bahçeye girdi Jüliet. Ama ne girmek, ayakta duracak hali yoktu, yine de yavrularını bıraktığı son köşeye gitti, baktı, bulamadı ve yere yuvarlandı… Duruma baştan sona şahit olan hanımefendi tekrar bizi aradı ve annenin durumunun ciddi olduğunu söyledi. Hemen kliniğe aldırdık. İyi ki de aldırdık çünkü Jüliet’in çenesi ve burnu darma duman olmuştu! Beslenememiş, ciddi su kaybı yaşamıştı…
Değil bebeklerine bakacak, ayakta duracak hali bile yoktu. Hekimimiz bir tekme ya da trafik kazası olabileceğini söyledi. Ameliyat gerekiyordu. Yoksa Jüliet bir yemek yiyemeyecek, su içemeyecek, yaşayamayacaktı. Tabii ki hemen ameliyat yapıldı ve 3 saatlik operasyonla Jüliet’in çenesi, burnu onarıldı.
Özel mamalarla 2 ay beslendi, toparlandı, kısırlaştırıldı ama daha önemlisi yavrularına kavuştu. Daha sonra, ayrılma vakti geldiğinde onları yuvalarına uğurladı (yavruların her biri yuvalandırıldı).
Sizden ricamız bu tatlı kızımızın ameliyat ve bakım masraflarına destek vermeniz. Jüliet’e nekahet döneminde bu hediyeyi HaySev ailesi olarak verir misiniz?

Jüliet’in ameliyat ve tedavi masrafları: 1200 tl’dir

HaySev Derneği'ne bağış yapmak isteyen üyelerimiz için hesap numaramız:
Banka: Ziraat Bankası
Şube : Çankaya (798)
Hesap Sahibi: Hayvansevenler Derneği (Haysev)
Hesap No: 56997864-5001
IBAN : TR070001000798569978645001

Paypal: haysevder@gmail.com
Vehaber Menu