Bunu sen istedin!

Redhack, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine karşılık verdi.
Bunu sen istedin!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü açılış törenindeki konuşmasında 'elinde bilgisayar olan gençlik istiyoruz' demişti. Redhack, Erdoğan'ın bu sözüne 'Peki bunu sen istedin' diyerek karşılık verdi. Ayrıca Redhack, Antikapitalist Müslümanlara 'terör örgütü' denilmesine tepki göstererek 'Dünya üzerindeki terör tutuklularının neredeyse yarısı bu ülkede yaşıyor, ne hikmetse ama El-Kaide'ye terörist denildiğini duymadık bir türlü' dedi.

Başbakan Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer vermişti;

Biz bu yola çıkarken bir söz verdik. 'Bu millete aşığız. Çok koşacağız' dedik. Aşık Veysel gibi konuştuk, 'gidiyoruz gündüz gece' dedik. Türkiye dünyadaki devletler arasında sessiz bir devrim gerçekleştirdi.

Bir taraftan borcu düşürüyoruz bir taraftan ülkeyi güçlendiriyoruz.

Artık okullarımızda 3-5 yıl içerisinde Fatih Projesi ile akıllı tahtalara geçeceğiz. Yavrularmız okullara tablet bilgisayarla gidecek. 400 bin derslik yaptık.

Dükkanların camı çerçevesini indiren bir gençlik değil, elinde tablediyle dolaşan bir gençlik yetiştiriyoruz.

Üniversitesi olmayan bir ilimiz kaldı mı? Ayrımcılık yaptılar, 'meslek liseleri katsayıya tabi, üniversiteye giremez' dediler. Niye imtihan değil mi? Niye önünü kesiyorsun? Sabrettik sonunda 4+4+4 çıktı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü