Fenerbahçeliler bu manşete ne diyecek?

Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan Fethiyespor için Fethiye yerel gazetesi Haber Lykia'dan tarihi manşet...
Fenerbahçeliler bu manşete ne diyecek?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Fetthiye'de heyecan dorukta. Fethiye yerel gazeteleri de şimdiden maça hazır durumda.

Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan Fethiyespor için Fethiye yerel gazetesi Haber Lykia tarihi bir manşete imza attı.

Türkiye'nin bu maça kitlendiğini ve konuştuğunu yazan gazete '106 yıldır Kadıköy'de yenilmiyoruz. Şimdi Fenerbahçeliler düşünsün' diyerek rakibine gözdağı verdi.

Vatan Spor'a konuşan Haber Lykia gazetesi sahibi Bilal Baykan, 'Tarihimizde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacağız ve Fethiye halkı olarak çok heyecanlıyız. İlk kez Kadıköy'de maça çıkacağımız için de halk arasında böyle bir espiri var. Biz de bu espiriyi manşete taşıdık ve Fenerbahçe'ye bir sürpriz yapmak istiyoruz' dedi.


Sosyal medyada da konu olan bu manşet için Fenerbahçe taraftarları ilginç yorumlarda bulundu. Sarı lacivertliler bu manşet üzerinden ezeli rakipleri Galatasaray'a da gönderme yaptı. 'Utan Gassaray utan.. Fethiyespor kadar delikanlı olamadın' diyerek sosyal medyada ilginç tepkilere neden oldular.

Vatan / Turgay Yavaş
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü