Sözcü Sabah'ı vergi ile vurdu!

Sözcü Gazetesi Sabah grubunun bir diğer gazetesi Takvim'in Burak Akbay ile ilgili haberlerine gecikmeli de olsa yanıt verdi.
Sözcü Sabah'ı vergi ile vurdu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Takvim Gazetesi yaklaşık iki gün ist üste Burak Akbay'ın hacizli araçlarını manşete taşımış ve Akbay'ın bu araçlarla rahat rahat trafikte dolaştığını iddia etmişti. Gazetede Burak Akbay için 'Yüzsüz' manşeti atmıştı.

Sözcü Gazetesi Takvim Gazetesi'ne grubun amiral gemisi Sabah'ı hedef alarak cevap verdi. Gazete Sabah'ın son 6 yıldır tek bir kuruşş vergi vermediğini yazarken sürekli zarar gösterdiğini öne sürdü.

İşte Sözcü'nün o haberi

'Devlet bankalarından çekilen krediyle alınan, devlet kurumlarının ilanlarıyla beslenen Sabah Gazetesi, 2008’den bu yana tek kuruş kâr göstermedi… Vergi dairesine sürekli zarar bildirdi. Bu yüzden de tek kuruş vergi ödemedi. Yani Türk Ticaret Kanunu’na göre şirketin kapanma ihtimali var…
ALDIKLARI KREDİLER NE OLDU?
Erdoğan’ın damadının ağabeyi Serhat Albayrak’ın yönetimindeki Sabah Gazetesi, bu çarpık durumuna bakacağına, Türkiye’nin en çok satan gazetesi SÖZCܒye çamur atıyor. Grubun tetikçi gazetesiyle, SÖZCܒnün vergi ödemediğini belirtiyor. Oysa rakamlar ortada… SÖZCܒnün vergideki gurur tablosunu, onların alınlarına yapıştırıyoruz.
6 YILDIR KURUŞ VERGİ ÖDEMEDİ!
Vakıfbank ve Halkbank’ın açtığı 750 milyon dolarlık krediyle alınan Sabah Grubu, son 6 yılda sürekli zarar göstererek vergi ödemedi'
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü