Stant kuran BDP’lilere silahlı saldırı!

BDP’liler tarafından Gaziosmanpaşa meydanında kurulan “Öcalan’a Özgürlük” imza standına ülkücü olduğu belirtilen bir grup tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırı sonucu yaralanan BDP’liler hastanelere kaldırıldı.
Stant kuran BDP’lilere silahlı saldırı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
İstanbul’da Gaziosmanpaşa meydanında, PKK Lideri Abdullah Öcalan için “Öcalan’a Özgürlük” talebiyle stant kuran Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)’lilere silahlı saldırıda bulunuldu.

Dicle Haber Ajansı’nın geçtiği habere göre, Gaziosmanpaşa meydanında Öcalan’ın özgürlüğü için stant kurup imza toplamaya başlayan BDP’lilere bir süre sonra 30-40 kişi oldukları belirtilen ülkücü bir grup “tekbir” getirerek silahlı saldırıda bulundu.

Stantta bulunan 10-15 kadar BDP’liyi darp edip, standı dağıtan ülkücü gurup arasında bulunan bir kişi elindeki silahla BDP’lilerin üzerine 3-4 el ateş ettiği belirtildi. Grubun stant görevlilerini darp ettikten sonra silahını olay yerine bırakıp uzaklaştıkları öğrenildi.

Saldırıda Ömer Delibaş ve soy ismi henüz öğrenilemeyen Mehmet isimli bir BDP’li yaralandı.

Yaralanan Ömer Delibaş Özel Şafak Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınırken Mehmet Karadağ isimli bir diğer stant görevlisinin ise Gaziosmanpaşa Özel Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü