Derbide skorbord skandalı! Koyduk mu?

Rakibi Fenerbahçe Ülker’i 88-82 mağlup ederek Beko Basketbol Final Serisinde durumu 2-2’ye getiren Galatasaray’da maç sonunda skorborda ses düzeni operatörünün “Koyduk mu?” yazısı soğuk duş etkisi yarattı.
Derbide skorbord skandalı!  Koyduk mu?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre salonda birçok kişinin gözünden kaçan bu detay Galatasaray Yönetimini şoka uğrattı.

Önce sosyal medyaya düşen Abdi İpekçi Salonu skorboardındaki ‘Koyduk mu’ yazısının doğruluğu dün gece acilen araştırıldı. Ve Galatasaray Kulübü idarecileri dışarıdan hizmet aldıkları ve Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanan her maçta görev alan ses düzeni ve reklamlardan sorumlu olan operatöre gece yarısı 23:45 sularında ulaştı..Hasan isimli bu operatör, yöneticilerin ' Bu internetteki resim doğru değil. Feyk değil mi? Böyle birşey yazmadın?'

Ancak Hasan isimli dışarıdan hizmet alınan firmanın operatörü, ‘Koyduk mu’ yazısını bir an dolduruşa gelip yazdığını itiraf etti ve Galatasaray Kulübü’de bu harekete imza atan şahsın hemen sözleşmesinin ve iş akdinin feshedilmesi kararını aldı.

Sabah da Ses düzeni ve reklamlardan sorumlu hizmet alınan şirket ile görüşüldü ve Hasan isimli çalışanın artık Abdi İpekçi'deki görevine firması ile de görüşülüp son verildi.